Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε και τρίβουμε τα καρότα.
- Προσθέτουμε το αυγό, τη γραβιέρα και την πάπρικα και ανακατεύουμε.
- Στρώνουμε το μείγμα σε στρογγυλά σχήματα πάνω σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους200°C για 12-15 λεπτά μέχρι να δέσει και να πάρει χρώμα.
- Για την αυγοσαλάτα: λιώνουμε τα βρασμένα αυγά με πιρούνι, προσθέτουμε το κατίκι, το χυμό και το ξύσμα λάιμ, τον μαϊντανό, το αλάτι και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
- Συναρμολογούμε τις τορτίγιες: γεμίζουμε με αυγοσαλάτα, φέτες αβοκάντο, ρόκα και φρέσκες πιπεριές τσίλι.
Συνταγή από τον Ανδρέα Λειβαδά.