Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα.
- Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά μαζί με την κρέμα γάλακτος και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά.
- Σε τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρουμε την πιπεριά για 2-3 λεπτά, να μαλακώσει.
- Προσθέτουμε το μείγμα των αυγών στο τηγάνι και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να γίνουν αφράτα scrambled eggs. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Ανοίγουμε τη ζύμη κουρού σε πάχος περίπου 0,5 εκ. και την κόβουμε σε 4 ορθογώνια κομμάτια.
- Σε κάθε κομμάτι ζύμης, τοποθετούμε ένα λουκάνικο, λίγα scrambled eggs με πιπεριά και μια καλή ποσότητα από τα τριμμένα τυριά.
- Τυλίγουμε τη ζύμη γύρω από τη γέμιση σε ρολό και σφραγίζουμε καλά τις άκρες.
- Τοποθετούμε τις φωλίτσες σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, τις αλείφουμε με τον κρόκο αυγού και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
- Ψήνουμε στους 180°C για 15-20 λεπτά, μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
- Αφήνουμε να σταθούν για λίγα λεπτά πριν τις σερβίρουμε.
Συνταγή από τον Ανδρέα Λειβαδά.
https://youtu.be/TYHJTGyRqQ0
