Εκτέλεση:
-Πλένουνε τις μελιτζάνες, τις σκουπίζουμε καλά με χαρτί κουζίνας και τις κόβουμε σε ροδέλες.
-Τις τηγανίζουμε σε σπορέλαιο και τις τοποθετούμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
-Τρίβουμε στον τρίφτη τις ντομάτες.
-Στη συνέχεια, βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει σε μέτριο τηγάνι και ρίχνουμε την πιπεριά.
-Τη σοτάρουμε για δυο λεπτά και ρίχνουμε τη ντομάτα, τη δαφνη τη ρίγανη και το αλάτι.
-Βράζουμε μέχρι να δέσει καλά η σάλτσα και προσθέτουμε τα αυγά. Με μια κουτάλα τα σπάμε και ανακατεύουμε μέχρι να ψηθούν.
-Σε ένα μεγάλο πιάτο, τοποθετούμε κυκλικά τις μελιτζάνες και στη μέση βάζουμε τη σάλτσα μας και το ορεκτικό μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Συνταγή από @its.kitchenproject