FOOD EXPO 2017

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή της ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ στην FOOD EXPO 2017 18-23 Μαρτίου στο METROPOLITAN Εκθεσιακό Κέντρο, πλησίον του Αεροδρομίου Ελ.Βενιζέλος.

Σε ένα περίπτερο περίπου 50 τ.μ. παρουσίασε τη Νέα Γενιά των φρέσκων αυγών που κυκλοφόρησε μέσα στο 2016 και 2017 καθώς και η εταιρεία ΣΟΒΙΜΟ ΑΕ , που ανήκει στον ίδιο όμιλο, παρουσίασε τα νέα καινοτομικά προϊόντα Πρωτεϊνούχων ροφημάτων από το ασπράδι των φρέσκων αυγών, που παράγει για λογαριασμό της ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν πολλές γευστικές δοκιμές της νέας Χρυσής ομελέτας, την οποία παρασκεύαζε σεφ χρησιμοποιώντας το νέο προϊόν, που σε πέντε λεπτά φτιάχνεις μια νόστιμη και υγιεινή ομελέτα για όσους επιστρέφουν πεινασμένοι στο σπίτι και δεν έχουν πολύ χρόνο, και συγχρόνως προσέχουν και τη σιλουέτα τους. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν γευστικές δοκιμές και στα δύο νέα Πρωτεϊνούχα ροφήματα, με αληθινή σοκολάτα , που είναι μοναδικό προϊόν στην Ελληνική αγορά και με γεύση φράουλας, τα οποία και ενθουσίασαν τους επισκέπτες.