Καίμε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τις πατάτες και μαγειρεύουμε για 4’.
Στη συνέχεια ρίχνουμε, τα κολοκυθάκια, κλπ τα λουκάνικα και μαγειρεύουμε για άλλα 5’.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα και αφήνουμε να το φαγητό να πάρει μια βράση.
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, το δυόσμο και τη μυζήθρα.
Αδειάζουμε το μείγμα με τα αυγά, πατάτες , τυρί, λουκάνικα & λαχανικά σε πυρέξ και βάζουμε στο φούρνο για 10’.
Σερβίρουμε τη φρουτάλια ζεστή.