Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Πιστοί στην παράδοση και στις αξίες που κληρονομήσαμε και συναισθανόμενοι τη μεγάλη ευθύνη που έχουμε απέναντι στον καταναλωτή που μας βάζει καθημερινά στο τραπέζι του και τρώνε και τα παιδιά του, πιστεύουμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποδώσουμε αυτήν την εμπιστοσύνη. Γι’ αυτό κάνουμε τα πάντα ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα καλύτερα ελληνικά αυγά ώστε να παραμείνουν αγνά, καθαρά και νόστιμα με όλες τις διατροφικές πολύτιμες ιδιότητές τους , όπως δικαιούται να απολαμβάνει ο Έλληνας καταναλωτής και ιδίως τα παιδιά μας!

Η εταιρεία ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ Α.Ε, ιδρύθηκε το 1996 από δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φρέσκων αυγών με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας. Σήμερα κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της, προσφέροντας πάντα την καλύτερη ποιότητα και φρεσκάδα των αυγών της στους καταναλωτές. Διαθέτει ιδιόκτητες μονάδες στο Χιλιομόδι Κορινθίας και στο Σχηματάρι Βοιωτίας σε πάνω από 400 στρέμματα, και παράγει και διακινεί πάνω από 300 εκατομμύρια αυγά τον χρόνο. Από το 2012 έχει ανανεώσει όλες τις κλωβοστοιχίες σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. , παράγει με όλους του τρόπους εκτροφής και διαθέτει όλους τους τύπους αυγών όπως : Ημέρας, Βιολογικά, Ελευθέρας Βοσκής, Αχυρώνα, με Ωμέγα 3 και αυγά με λιγότερη χοληστερόλη, αυγά εμπλουτισμένα με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία κ.α.

Με όλες τις ελληνικές και διεθνείς πιστοποιήσεις (HACCP-ISO 22000,IFS, AGROCERT, ΔΗΩ) τις εγκρίσεις και τους ελέγχους, καθώς και τα υπερσύγχρονα εργαστήρια, τα ωοσκοπικά κέντρα, τις αυτοματοποιήσεις στη συλλογή, τυποποίηση και συσκευασία, προσφέρει με υπευθυνότητα και εγγύηση την υψηλή ποιότητα των αυγών της. Πάνω από όλα όμως με σεβασμό στον Έλληνα καταναλωτή που τα εμπιστεύεται και τα επιλέγει. Μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης διατροφής αφού προσφέρει στην αγορά 40 διαφορετικούς κωδικούς και μέσω της πρότυπης βιομηχανίας προϊόντων αυγού SOVIMO HELLAS S.A εφοδιάζει μεγάλες αλυσίδες Ξενοδοχείων και εταιρείες Catering, Αρτοποιεία, Βιομηχανίες και Βιοτεχνίες τροφίμων κ.α. με προϊόντα όπως ασπράδι, κρόκο ή ολόκληρο αυγό σε υγρή μορφή ή σκόνη.

Επίσης, έτοιμα βρασμένα και αποφλοιωμένα αυγά , βαμμένα για το Πάσχα ( διαθέτει την μοναδική μηχανή στην Ελληνική αγορά), προψημένες ομελέτες, μείγματα για ομελέτες και αυγά scrambled . Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός, το ιδιόκτητο παρασκευαστήριο πτηνοτροφών, το υψηλής κατάρτισης τεχνικό προσωπικό μας καθώς και ο ιδιόκτητος στόλος φορτηγών-ψυγείων, εξασφαλίζει την ποιότητα και τη φρεσκάδα των αυγών που επιθυμούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, οι οποίοι μας εμπιστεύονται και μας επιλέγουν.

Επισκεφθείτε τους ιστότοπους των άλλων εταιρειών του ομίλου:

www.sovimo.gr

www.bio-skourtis.gr

www.papayiannisfarm.gr

www.elaion-skourtis.gr