Γρήγορη σαλάτα με αβοκάντο και αυγά

Portion of Egg SaladΧρόνος προετοιμασίας 20 λεπτά
Χρόνος παρασκευής 20 λεπτά
Μερίδες 12

ΥΛΙΚΑ

  • 6 καθαρισμένα αβοκάντο κομμένα σε μικρούς κύβους
  • 1 κ.σ. φρέσκος χυμός λεμόνι
  • 5 βρασμένα αυγά (σκληρά) κομμένα κομματάκια
  • 3 βρασμένα αυγά (σκληρά) σε φέτες
  • ½ κόκκινο κρεμμύδι αλεσμένο
  • ½ κούπα τσαγιού μαγιoνέζα (light)
  • 1 κ.σ. γάλα
  • ½ κ.γ. πάπρικα
  • Λίγη ψιλοκομμένη ρόκα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατέψτε σε ένα μπολ το αβοκάντο με το λεμόνι μετά τα κομματάκια αυγού με το κρεμμύδι και ανακατεύετε χωριστά τη μαγιονέζα με το γάλα και το ρίχνετε στο αρχικό μπολ. Ανακατεύετε απαλά και από πάνω πασπαλίζετε με τη ρόκα και την πάπρικα. Γαρνίρετε από πάνω με τις φέτες αυγού.