ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΩΜΟ

14-10-2014 2-01-01 μμΈνα νόστιμο ορεκτικό που τρώγεται με το χέρι από ένα μπουφέ και μπορείτε να το ετοιμάσετε σε 15 λεπτά!(24 μερίδες)

ΥΛΙΚΑ

12 σφιχτά βρασμένα και καθαρισμένα αυγά

½ φλιτζάνι του τσαγιού ψιλοκομμένος καπνιστός σολωμός

¼ φλιτζάνι του τσαγιού μαγιονέζα

2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος άνηθος

4 κουταλάκια του γλυκού λιωμένη κάπαρη

2 κουταλάκια του γλυκού Dijonnaise

1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού

1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

24 μικρές φέτες σολωμού ή φυλλαράκια από άνηθο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τα αυγά στη μέση (κατά μήκος)

Αφαιρούμε με ένα κουταλι τους κρόκους και τους βάζουμε σ’ ένα μπολ.

Λιώνουμε τους κρόκους με ένα πηρούνι και ανακατεύουμε με τον σολωμό, τη μαγιονέζα, τον άνηθο ,την κάπαρη, την Dijonnaise, τον χυμό λεμονιού και το πιπέρι.

Γεμίζουμε με ένα κουταλάκι τα μισοκομμένα αυγά. Γαρνίρουμε με τις φέτες σολωμού και τον άνηθο

Σερβίρουμε άμεσα ή τα βάζουμε στο ψυγείο σκεπασμένα, το πολύ, για δύο ημέρες

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *